torstai 3. joulukuuta 2009

Taylorin kohtaukset C.S.I:ssa

Niille, jotka eivät nähneet:



Kohtauksia oli itseasiassa melko vähän. Juonen kulku meni näin:

ÄLÄ LUE, JOS ET HALUA JUONIPALJASTUKSIA!

Nickin (poliisi) synttärit olivat meneillään, kun saatiin tieto nuoren tytön kuolemasta. Nick meni paikalle selvittämään tilannetta. Kuollut oli nimeltään Haley Jones (Taylor Swift). Nick miettii hieman, ja sanoo "Tunsin hänet." Hän palaa ajassa taaksepäin vuoden muistellessaan tapaamisia tytön kanssa. Haley muutti motelliin juuri kun siellä oli kuollut kaksi ihmistä jälleen Nickin syntymäpäivänä. Hän kyseli Nickiltä mitä oli tapahtunut. Seuraava muistikuva oli siitä, että motellissa oli taas tapahtunut onnettomuus ja Haleya oltiin kuullusteltu. Haleyn äidillä on kameralla tietoa asiasta, ja kun Nick tulee palauttamaan kameraa, hän tapaa taas Haleyn. Yhtenä päivänä motellista löytyy taas ruumis. Nainen, joka kuoli huumeisiin. Kun Haley vahingossa ohittaa naisen muistomerkin, hän jää tuijottamaan naisen kuvaa ja ottaa sen mukaansa. Hän värjää hiuksensa ihan kuvan tapaan, ja menee näyttämään äidilleen. Äiti sanoo, että ne ovat ällöttävät ja käskee tyttöä värjäämään hiukset uudestaan tai leikkaamaan ne pois. Kun Haley ei usko, äiti ottaa sakset käteensä ja lähtee tytön perään. Kun Haley yhtäkkiä kääntyy puhuakseen äidilleen, hän saa sakset rintansa läpi. Äiti on kauhuissaan ja Haley sätkii maassa. Äiti katoaa paikalta, ja seuraavaksi Haleyn ruumis löydetäänkin maasta. Syy, miksi äiti inhosi tukkaa, oli se, että motellissa huumeisiin kuollut nainen oli oikeasti Haleyn biologinen äiti, joka halusi nähdä tyttärensä. Nainen oli vahingossa tappanut Jonesien oman lapsen, Melissan, joka hukkui kylpyammeeseen. Nainen korvasi asian, kun hän tuli raskaaksi ja antoi Haleyn Joneseille. Haley luuli olevansa Jonesien biologinen lapsi. Haleyn äiti tappoi biologisen äidin Haleylta löytämillään huumeilla.
....
- Tiedän, en osaa selittää xD Mutta Haleyn äiti siis tappoi sekä Haleyn että tämän biologisen äidin, koska ei halunnut olla missään tekemisissä naisen kanssa, eikä halunnut, että Haley saa tietää olevansa toisen ihmisen lapsi.
...
Jaksossa Taylorilla nähtiin 4 erilaista hiustyyliä, ja gootti/rock-tyyli oli melko hyvän näköinen Taylorin päässä. Lävistyskin nähtiin Taylorin huulessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti