torstai 1. lokakuuta 2009

Demi Lovato





Demetria "Demi" Devonne Lovato on syntynyt 20 elokuuta 1992 ja on iältään 17-vuotias.
....
Hän on näyttelijä, laulaja ja laulunkirjoittaja.
....
Demi syntyi Dallasissa Teksasissa. Hänellä on vanhempi sisko, jonka nimi on kotikaupungista tuttu Dallas. Hänellä on myös nuorempi siskopuoli Madison. Lovaton vanhemmat erosivat jo vuonna 1994.
....
Demi aloitti näyttelemisensä jo 6 vuoden iässä sarjassa Barney & Friends. 2006 hän esiintyi yhdessö jaksossa tunnetussa sarjassa Pako. Tammikuussa 2007 hän sai ensimmäisen tunnetumman roolinsa sarjassa Ass The Bell Rings USA. Sarjassa hän esitti Charlottea. Hänen tekemiään biisejä, kuten Shadows soitettiin showssa.
....
2008 oli hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa Camp Rockissa, ja se avasi Lovaton tien kuuluisuuteen. Hän esitti Mitchie Torresia, ja pääsi näyttelemään huippusuosittujen Jonas Brothersin jäsenten kanssa. Nykypäivänä Demi on kuin heidän siskonsa. Hän äänitti kolme kappaletta Camp Rock soundtrackille. Tunnetuin niistä oli hittikappale 'This is Me'. Sen jälkeen hän sai laulun Disneymania 6:delle. Myöhemmin hän teki sopimuksen Hollywood Recordsin kanssa, jonka jälkeen hän äänitti laulun 'Wonderful Christmas Time' All Wrapped Out -joulualbumille. Demin debyyttialbumi saatiin ulos syyskuussa 2008, ja se tuli Billboardin 200:lle toiseksi. Jonas Brothers -yhtye oli mukana levyn teossa, ja niinpä Lovato oli lämppärinä heidän Burning Up Tourillaan. Demi pääsi mukaan myös Disney Channel Gamesiin.
....
Nyt Lovato on tehnyt oman tv-sarjan; Sonny With a Chance, joka alkoi helmikuussa 2009. Hän näytteli yhdessä ystävänsä Selena Gomezin kanssa elokuvassa Princess Protection Program, joka ilmestyi kesäkuussa 2009. Lovato levytti toisen Here We Go Again -albuminsa, ja se tuli ulos heinäkuussa 2009. Hän liittyi kesällä Disney's Friends For Change, joka kannustaa vihreään elämäntapaan. Hän esitti kappaleen Send It on yhdessä Miley Cyruksen, Jonas Brothersin ja Selena Gomezin kanssa.
....
Hänen yksityiselämänsä suurin kohu oli lyhytaikainen seurustelu yhtyeen Metro Stationin laulajan Trace Cyruksen kanssa. On myös väitetty, että Joe Jonas Jonas Brothersista ja Demi seurustelisivat, mutta tämä huhu ei pidä paikkaansa.
....
2009 hän on saanut palkinnon tai ollut ehdokkaana seuraavissa gaaloissa; Young Artist Awards, Teen Choice Awards ja ALMA Awards.
Demi muiden julkkisten kanssa TÄÄLTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti